100 kinky utmaningar för vågade (S)experiment.

På varje papperslapp står det en text med vad som skall utföras. En sida med svensk text och på andra sidan med norsk text.

Recension av Klumpesnusk:

Jag och Blanka tänkte att det kunde vara roligt med lite variation i sexlivet. Även om vi båda njuter av vår samvaro kan man behöva lite inspiration emellanåt. Så, vi valde mellan två stycken hjärtan med 100 utmaningar. Det ena är Romantic Heart och det andra var Kinky Heart. Vi valde Kinky Heart eftersom vi känner att det kanske skulle vara mer utmanande för oss att prova på.

Kinky Heart är som namnet antyder en hjärtformad låda. Inuti lådan finns 100 ihoprullade papperslappar samt en pincett att slumpmässigt välja lappar med. Lådan är i ganska stabil karton och iom att lapparna med utmaningar är ihoprullade så trycker de mot varandra och håller sig bra på plats. Färgglatt tryck på lådan och lapparna har utmaningarna på både norska och svenska – dock var det lite frustrerande att det var olika utmaningar på samma lapp beroende på språk. Mer logiskt hade varit att ha samma utmaning men olika språk. Nåväl.

Hur du väljer lapparna är helt upp till dig, vi valde att slumpmässigt dra varsin och sedan prova oss fram. Ibland provade vi båda utmaningen, ibland fick den som drog lappen välja vem som skulle vara vad. Det viktigaste är att göra det på ett sätt man trivs med och ha roligt.

Innan vi började var vi lite oroliga att det skulle vara ganska onyanserade utmaningar på lapparna och att de alltför mycket skulle väga in på ämnen kring dominans och undergivenhet. Vi har hittills blivit glatt överraskade då vi av totalt ca 20+ dragna lappar bara stött på en enda utmaning som vi båda vägrade att utföra. Just denna utmaning är kanske mer tilltalande för andra men vi kände båda att den handling som beskrevs var inte vår grej helt enkelt. Att vi inte gillade den betyder dock inte att den är dålig – det finns ju inget tvång att utföra sakerna på lapparna och andra människor kanske finner dem mer tilltalande.

I övrigt har vi haft stor behållning av dessa utmaningar och vi kände oss väldigt nöjda med valet av det mer ”kinky” hjärtat. Om man har ett mer stillsamt sexliv kanske man ska börja med det mjukare hjärtat och utforska det, men om man är trygg i en ganska bred sexualitet kan det kinky hjärtat kanske ge mer behållning.

Vi vill inte avslöja för mycket men många av utmaningarna utforskade ett brett spektrum av saker. Allt från det som jag och Blanka kallar ”intimitets-övningar” till mer BDSM-betonade inslag med mild dominans och undergivenhet samt även mer utforskande av dina fantasier och drömmar. De flesta utmaningarna skapade intressanta upplevelser såväl som stimulerande samtal kring ämnet – inklusive den utmaning som vi båda valde bort skapade ändå ett givande samtal kring just det ämne som lappen presenterade.

Överhuvudtaget tyckte vi rätt bra om den här produkten och vi ser båda fram emot att prova oss fram genom de kvarvarande utmaningarna.

Sammanfattning: Ett mångsidigt sätt att kanske stimulera lekfullheten hos dig som har lite mer erfarenhet av din sexualitet. Vi ger Kinky Heart fyra av fem kukar. Rekommenderas!

Plus:

+ Relativt billig
+ 100 utmaningar räcker ett bra tag
+ Bra balans på utmaningarna
+ Man kan spara favoriterna och göra om dem
+ Funkar bra såväl tvåsamt som flersamt
+ Låda som kan återanvändas till… ja, nånting kanske?

Minus:

– Tar slut
– Olika utmaningar på samma lapp beroende på språk

Köp spelet Kinky Heart här

Leave a Reply